FACILITATI ACHIZITIE REZEREVOARE PAFS 15.11.2020-15.03.2021

– Reduceri de preturi 5 -8 % fata de cele standard;
– Transport gratuit pentru rezervoarele cu capacitati de 1.000 – 20.000 litri in limita a 200 km fata de Fagaras;
– Consultanta tehnica pentru alegerea tipurilor de rezervoare;
– Garantie extinsa la 5 ani pentru rezervoarele de apa si de substante neagresive chimic;
– Achizitie fara avans sau cu termen de plata mai mare de 30 de zile , contra unor garantii bancare.

Preturi atractive la rezervoare info 0268 215511

REZERVOARE POLIESTER

Proiectam, producem si comercializam o gama larga de rezervoare din rasini poliesterice armate cu fibra de sticla (P.A.F.S), subterane, supraterane sau verticale. Rezervoarele noastre sunt produse sub standard al calitatii ISO-9001. Poliesterul din care sunt produse aceste rezervoare are proprietati mecanice bune si sunt rezistente la coroziune, intemperii, uzura mecanica si chimica.

FOSE SEPTICE

Fosa septica este destinata pentru tratarea apelor reziduale similare celor urbane, pentru asezarile ce nu se pot conecta la reteaua centralizata de canalizare. In Romania, majoritatea locuintelor rurale si unele cartiere rezidentiale nu se pot conecta la reteaua de canalizare.

PIESE STICLOPLAST

Piesele sticloplast antifrictiune de tip: bucse, cuzineti, inele, patine, bucse sferice, sunt destinate lagarelor de alunecare. Aceste piese se executa din material plastic compozit, cu si fara suport metalic din otel carbon. Piesele se executa in forma cilindrica, sau alte geometrii, in functie de necesitati.

Despre noi

S.C. UPRUC POL S.A. s-a specializat in proiectarea, producerea si comercializarea unei largi game de rezervoare POLSTIF pentru utilizari in diverse domenii: alimentar, chimic, tratarea apei, agricultura, petrochimie, constructii. Infiintata in anul 2000, continua traditia de peste 25 de ani a S.C. UPRUC S.A. in fabricarea produselor din rasini poliesterice armate cu fibra de sticla, cunoscute sub denumirea comerciala de POLSTIF. Societatea dispune de capacitati de productie de 1000 tone/an.

Certification

Sigla AEROQ

Clienti

Noi suntem leaderi pe piata romaneasca in produsele de poliester armat cu fibra de sticla. Dovada este portofoliul larg de clienti dintr-o variata gama de industrii. Pentru a vedea portofoliul nostru va rugam sa vizitati pagina dedicata.

Polstif

Polstif este brand-ul nostru inregistrat ce reprezinta calitatea produselor noastre din poliester armat cu fibra de sticla.

Viziune

Suntem o companie cu viziune larga, oferim clientilor nostri calitate, preturi competitive si solutii creative. Lucram impreuna cu clientii nostri pentru a le oferi cele mai bune servicii si cele mai eficiente si rezistente produse.

 

Clienti Nostrii