Politica de confidentialitate

Prin politica de confidentialitate, Upruc Pol SA se obliga sa respecte confidentialitatea datelor dvs. Indiferent daca doriti sa achizitionati un produs de pe www.uprucpol.ro sau doar navigati prin situl nostru, ne dam silinta sa va asiguram confortul prin intermediul politicii noastre de confidentialitate si al masurilor de siguranta destinate protejarii informatiilor dvs. personale. In cazul in care comunicati informatii personale, noi vom trata aceste informatii conform prezentelor clauze de confidentialitate. Upruc Pol SA incurajeaza parcurgerea acestor clauze de confidentialitate.

Acordul de utilizare

Prin utilizarea sitului www.uprucpol.ro, sunteti de acord cu colectarea si utilizarea informatiilor dvs. personale de catre noi, conform prevederilor de mai jos. Upruc Pol SA isi rezerva dreptul unilateral de a actualiza, modifica si amenda clauzele de confidentialitate. Toate aceste modificari si amendamente au valoare juridica pentru toti utilizatorii si vizitatorii sitului nostru si vor fi prezentate in cadrul acestuia.

Tipuri de informatii personale si utilizari ale acestora.

Upruc Pol SA colecteaza informatii personale cum ar fi nume, titlu, companie, adresa, adresa electronica, numere de telefon etc. Upruc Pol SA nu solicita aceste informatii pentru acordarea accesului in zonele sitului care sunt destinate accesului public.

Terti

Tertii autorizati pot necesita accesul la o parte dintre informatiile dvs. personale. De exemplu, daca trebuie sa va livram un produs, Upruc Pol SA trebuie sa comunice numele si adresa dvs. companiei transportatoare. Upruc Pol SA limiteaza accesul si utilizarea de catre terti a informatiilor dvs. personale. Upruc Pol SA nu comunica tertilor informatiile dvs. personale in alte situatii, cu exceptia cazurilor in care Upruc pol SA are permisiunea dvs. pentru a proceda astfel.

Actualizarea informatiilor personale ale clientilor

Upruc Pol SA are nevoie de ajutorul dvs. pentru a asigura corectitudinea si actualitatea informatiilor personale furnizate de catre dvs. Este recomandat sa anuntati imediat administratorul site-ului asupra oricaror modificari ale numelui, adresei, companiei, numarului de telefon sau a adresei electronice pentru a ne permite modificarea in consecinta a datelor dvs. client.