Despre Noi

S.C. UPRUC POL S.A. s-a specializat in proiectarea, producerea si comercializarea unei largi game de rezervoare POLSTIF pentru utilizari in diverse domenii: alimentar, chimic, tratarea apei, agricultura, petrochimie, constructii. Infiintata in anul 2000, continua traditia de peste 25 de ani a S.C. UPRUC S.A. in fabricarea produselor din rasini poliesterice armate cu fibra de sticla, cunoscute sub denumirea comerciala de POLSTIF. Societatea dispune de capacitati de productie de 1000 tone/an.

Compania noastra produce rezervoare orizontale, rezervoare verticale, rezervoare verticale cu fund plan, rezervoare subterane. De asemenea producem sisteme de tratare a apei printre care: separator de nisip, separator de ulei mineral, fosa septica IMHOFF, sisteme de oxigenare totala si oferim posiblitatea clientilor sa configureze tipul de produs dorit.

Pentru mai multe informatii va rugam vizitati pagina Servicii.

Instalatiile de fabricatie permit executia produselor POLSTIF prin diverse procedee: aplicare manuala, pulverizare mecanica, infasurare filamentara, presare la rece.