Termeni si conditii de utilizare

Utilizarea site-ului www.uprucpol.ro implica acceptarea prezentelor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. Upruc Pol SA isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune a Termenilor si Conditiilor poate fi citita oricand online accesand paginile site-ului.

Introducere

Acest site este proprietatea UPRUC POL.

Copyright

Intregul continut al acestui site (imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date) este (sunt) proprietatea Upruc Pol SA si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul Upruc Pol SA a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Securitatea datelor personale

Informatiile din formularul de contact vor fi folosite de Upruc Pol SA exclusiv pentru a va trimite un raspuns la solicitarea dumneavoastra sau pentru a onora comanda facuta de dvs.

Conditii legale

www.uprucpol.ro functioneaza conform tuturor prevederilor legale ale Statului Roman.

Dispute si conflicte

Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.uprucpol.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre Upruc Pol SA si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti. Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii, va rugam sa parcurgeti paginile site-ului nostru pentru a ne cunoaste mai bine. Va multumim pentru ca ne vizitati.